Over mij

Marieke Saes – van den Bekerom
Loopbaancoach

Na de afronding van mijn master Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg ben ik het bedrijfsleven in gegaan. Jaren heb ik daar gewerkt. Als analist, als riskmanager, als business engineer, procesverbeteraar, van alles. Alhoewel ik het er goed naar mijn zin had, miste ik de passie. Het stukje trots.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Ik besloot opzoek te gaan naar mijn werkgeluk. Dat beroep waar ik later mijn kleinkinderen (of elk willekeurig ander luisterend oor) vol enthousiasme over wil vertellen. Het beroep waar ik mijn sociale en empathische ei in kwijt kan. Het beroep waarin ik mezelf kan en mag zijn en het beroep dat ik doe vanuit mijn kracht: loopbaancoaching.

Ik vind niets mooier dan het (terug) brengen van jouw werkgeluk. Ervoor te zorgen dat jij zin hebt om je bed uit te komen om weer te mogen doen wat je het liefst doet.

Dat is mijn missie. Jouw vraag is leidend.

Zoals jij opzoek zal gaan naar jouw eigen kwaliteiten welke je in kan zetten in je droombaan, zet ik ook mijn kwaliteiten in tijdens het coachen. Je kunt rekenen op een geduldige, sociale, resultaat gerichte, analytisch sterke en gedreven gesprekspartner met een goed luisterend oor.

Verder ben ik:

  • Opgeleid Post HBO loopbaancoach Vista Nova
  • Opgeleid Post doctoraal coaching skills UvT
  • St!R gecertificeerd

En heb ik aanvullend ervaring opgedaan als:

  • Teamcoach studenten UvT
  • Loopbaancoach trajecten
  • Trainingen in het bedrijfsleven

Door mijn passie voor het vak en zeker ook omdat de arbeidswereld sterk aan verandering onderhevig is, zal ik me blijvend verdiepen en professionaliseren. Zo kan ik je te allen tijde het meest duurzame arbeidstraject bieden.