Recensies

“Marieke heb ik leren kennen als een gedreven, resultaatgerichte en zeer toegankelijke coach. Met behulp van haar coaching heb ik mezelf beter leren kennen en ontdekt wat er bij me past. Tijdens onze gesprekken heb ik waardevol advies en nieuwe inzichten gekregen.

Ik gun iedereen met loopbaanvraagstukken een coach zoals Marieke!”

~ Sjors Jacobs ~


“Marieke heeft mij geholpen met de zoektocht naar mijn ambities, kwaliteiten, maar ook allergieën. Tijdens dit traject ben ik erachter gekomen wie ik ben, waar ik voor sta en dat je mag zijn wie je bent. Zo heeft ze met mij gekeken naar wat ik belangrijk vind waardoor ik nu echt weet wat ik leuk vind om te doen.

Marieke is iemand die naar je luistert en het beste uit je naar boven wil halen. Ik zeg zelf: ik ben niet een nieuwe, maar een betere versie van mezelf geworden.

Ik kan dus ook iedereen aanraden om samen met Marieke de uitdaging aan te gaan om te kijken wie je bent en wat je wil. Ook jij kunt de regie weer in eigen hand nemen zodat ook jij weer kunt leven vanuit jezelf met daarbij een passende baan.”

~ Joyce Rutjens ~


“Tijdens de opleiding tot loopbaancoach heb ik mijn collega Marieke leren kennen als een oprecht, tactvol en bedachtzaam iemand die goed observeert en een goede dosis empathie bezit waardoor ze een vertrouwde omgeving weet te creëren. De observaties weet ze op een prettige manier te brengen.

Voor de introverten zou ik een extra aanbeveling willen doen omdat ik vermoed dat zij zich sneller op hun gemak voelen en durven open te stellen bij Marieke.”

~ Cleo ~