Particulier

Elke coachvraag is uniek. Het heeft namelijk altijd betrekking op jou en van jou is er maar één. Daarom werk ik met verschillende bouwstenen. Kies de bouwsteen of -stenen die bij je past/passen. Later in het traject toch nog een extra bouwsteen toevoegen? Geen probleem!


Intake ~ Gratis

In het intakegesprek maken we kennis met elkaar. Ik leer jou kennen en jij mij. We bespreken je vraag en hoe we daar mee aan de slag zullen gaan. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een bouwsteen? Dan bespreken we dat ook. Op basis van dit gesprek heb je een goed beeld van mijn aanpak en van mij als persoon en kun je beoordelen of je voor Bloomm Coaching wil kiezen. De intake duurt ongeveer een uur en is gratis en vrijblijvend.


Loopbaantraject ~ exclusief Eindrapportage

Als uitgangspunt voor mijn aanpak hanteer ik het Koersonderzoek (ook wel bekend als de Hoogendijk methode). Het Koersonderzoek biedt mooie structuur voor zelfonderzoek naar het juiste pad in je verdere loopbaan. We besteden aandacht aan je levensloop, de dingen die jou blij maken en jouw kwaliteiten en valkuilen. We bespreken de rode draad die we zien verschijnen in de opdrachten die je gemaakt hebt. De opdrachten zijn intensief en misschien ook wel eens confronterend, maar ze zetten je aan het denken en helpen je bij het maken van keuzes in je loopbaan en leven. Binnen zes tot acht gesprekken van ca. anderhalf uur, komen we tot je doel en maak je een plan van aanpak om dit te realiseren. De gesprekken kunnen online plaatsvinden of face-to-face. Dat hangt af van jouw voorkeur.


Loopbaantraject ~ inclusief Eindrapportage

Wil je na het traject nog af en toe terug kunnen kijken naar je leerpunten? Dan kun je aanvullend kiezen voor een eindrapportage. In deze rapportage beschrijf ik jouw kenmerken, de groei die je hebt doorgemaakt, je kwaliteiten, je valkuilen en je aanbevelingen om daar te komen waar jij wil. Handig als leidraad naast je plan van aanpak, maar ook altijd leuk om nog eens even bij stil te staan in de toekomst.


Arbeidsmarktbenadering ~ Netwerken

Ben je bijna klaar om die leuke baan te gaan vinden? Top! Belangrijk wordt het dan dat de juiste mensen om je heen dit ook weten. Nog belangrijker is het dat ze je weten te vinden. Zodat ze je kunnen benaderen wanneer die leuke baan beschikbaar is bijvoorbeeld. Hoe je ervoor kan zorgen dat je netwerk zich uitbreidt zodat jij daar je voordelen uit kan halen, leer ik je in een gesprek van ca. anderhalf uur. 


Arbeidsmarktbenadering ~ LinkedIn

Ook een op en top verzorgde LinkedIn pagina helpt de kans op een nieuwe baan vergroten. Hoe dit werkt en hoe je jouw pagina optimaal en vindbaar maakt, laat ik je zien in een gesprek van ca. anderhalf uur.


Arbeidsmarktbenadering ~ Solliciteren

Daar is ie dan! “De” vacature komt op je pad. En nu? In dit gesprek geef ik je tips over hoe deze sollicitatie aan te pakken. Je leert hoe je je goed voorbereidt inclusief aangepaste CV en motivatiebrief. De basis bespreken we in een gesprek van anderhalf uur. Heb je aanvullende steun nodig, dan is dat natuurlijk mogelijk.


De tarieven per bouwsteen zijn beschikbaar op aanvraag.